martes, 9 de septiembre de 2008

TARTA DE MOKA

Dulce moka y exquisito chocolate.
Un postre caliente que se toma frio.





INGREDIENTES

Una cafeteras de 12 cafés
1/4 de TULIPAN
1/4 de azúcar fino
Una copita de coñac
400 gr. De galletas MARBU DORADA (mas o menos)
Media pastilla de chocolate de puro VALOR y una cucharada de TULIPAN.


PREPARACION

Mezclar el azúcar y el TULIPAN.
Añadir 3 tacitas de café poco a poco,
y batir hasta que la moka esté fina.
Añadir el coñac al resto del café, mojar las galletas
y formar capas alternando con la crema.
Terminar con una capa de galletas.
Deben de estar empapadas, sin que lleguen a romperse,
para que quede meloso.
Deshacer el chocolate al baño maría o en el micro-ondas,
con la cucharada de TULIPAN, y cubrir el pastel.
Dejar en el frigorífico hasta el momento de serivir.


5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, m'agrada molt el teu blog. Fa poc que m'he independitzat i comence a cuinar. Vaig fer la tarta de moka i els va agradar molt als meus convidats però la cobertura se me quedar molt dura, m'agradaria saber què puc fer perquè la presentació me quede millor.
Gràcies i felicitats pel blog. Gràcies a tu el meu primer postre estava boníssim!!!!

mesilda dijo...

Bon dia.
M'alegren molt les teues paraules i que t'isquera tan bona la tortada.Esta és la preferida dels meus fills,precisament pel xocolate dur.Però si preferixes una altra cobertura també riquíssima i que no es trenca al tallar-ho ací et deixe la recepta.

Si necessites alguna cosa mes no dubtes a escriure'm,si està en la meua mà t'ajudaré en el que siga.I sobretot quan cuines,ara que comences,tin molta paciència i posa molt d'afecte en tot el que fas,els teus convidats te l'agrairan... i tu també.
I si alguna cosa t'ix malament no et rendisques,la pròxima vegada t'eixirà millor,que totes hem passat per ahí i seguim passant-ho,
ja que el món de la cuina és aprendre dia a dia.

Cobertura blaneta

100 gr.de xocolate Nestle postres
1 got de nata per a muntar(Però liquida,no cal muntar-la)
50 gr. de mantega

Poses la nata i el xocolate al bany Maria,i quan estiga dissolt afiges la mantega,remous bé fins que quede bé brillant.

Esta cobertura és la meua preferida
però faig l'altra pels meus fills.

I el que t'he dit si tens algun dubte pregunta'm el que siga,amb tota confiança.
Besets.

Anónimo dijo...

Moltes gràcies. Ja te contaré quan la faça estos nadals.
Aprofite per desitjar-te molt bon nadal.
Besets

Anónimo dijo...

Hola!!!! Tengo una duda , se puede camboar la margarina por mantequilla??? Gracias.

Lina Marcela Pedraza dijo...

puedes decirme qué es tulipan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...