tag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post1766335014355474801..comments2024-03-24T14:41:21.443+01:00Comments on La cocina de Mesilda: TARTA DE MOKAMesildahttp://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post-87246346304105787392012-08-23T04:02:07.403+02:002012-08-23T04:02:07.403+02:00puedes decirme qué es tulipan?
puedes decirme qué es tulipan? <br />verde_grishttps://www.blogger.com/profile/11244280524173788798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post-46841131762890748252012-05-11T00:23:42.398+02:002012-05-11T00:23:42.398+02:00Hola!!!! Tengo una duda , se puede camboar la marg...Hola!!!! Tengo una duda , se puede camboar la margarina por mantequilla??? Gracias.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post-59636698899710921932009-12-19T12:17:26.002+01:002009-12-19T12:17:26.002+01:00Moltes gràcies. Ja te contaré quan la faça estos n...Moltes gràcies. Ja te contaré quan la faça estos nadals.<br />Aprofite per desitjar-te molt bon nadal.<br />BesetsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post-25285353322863914562009-12-19T11:01:16.144+01:002009-12-19T11:01:16.144+01:00Bon dia.
M'alegren molt les teues paraules i q...Bon dia.<br />M'alegren molt les teues paraules i que t'isquera tan bona la tortada.Esta és la preferida dels meus fills,precisament pel xocolate dur.Però si preferixes una altra cobertura també riquíssima i que no es trenca al tallar-ho ací et deixe la recepta.<br /><br />Si necessites alguna cosa mes no dubtes a escriure'm,si està en la meua mà t'ajudaré en el que siga.I sobretot quan cuines,ara que comences,tin molta paciència i posa molt d'afecte en tot el que fas,els teus convidats te l'agrairan... i tu també.<br />I si alguna cosa t'ix malament no et rendisques,la pròxima vegada t'eixirà millor,que totes hem passat per ahí i seguim passant-ho,<br />ja que el món de la cuina és aprendre dia a dia.<br /><br />Cobertura blaneta<br /><br />100 gr.de xocolate Nestle postres<br />1 got de nata per a muntar(Però liquida,no cal muntar-la)<br />50 gr. de mantega<br /><br />Poses la nata i el xocolate al bany Maria,i quan estiga dissolt afiges la mantega,remous bé fins que quede bé brillant.<br /><br />Esta cobertura és la meua preferida<br />però faig l'altra pels meus fills.<br /><br />I el que t'he dit si tens algun dubte pregunta'm el que siga,amb tota confiança.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679642415887852267.post-37273540568182416942009-12-18T23:01:49.373+01:002009-12-18T23:01:49.373+01:00Hola, m'agrada molt el teu blog. Fa poc que m&...Hola, m'agrada molt el teu blog. Fa poc que m'he independitzat i comence a cuinar. Vaig fer la tarta de moka i els va agradar molt als meus convidats però la cobertura se me quedar molt dura, m'agradaria saber què puc fer perquè la presentació me quede millor.<br />Gràcies i felicitats pel blog. Gràcies a tu el meu primer postre estava boníssim!!!!Anonymousnoreply@blogger.com